4e Industriestraat 45
3133 EK Vlaardingen
Telefoon 010 - 434 20 97
Fax 010 - 435 76 51
info@knaaphoreca.nl

Bij diepvriesproducten denk u misschien niet direct aan brood. Toch leveren wij een breed assortiment afbakbrood voor in de vriezer. En Knaap Horeca heeft meer in het assortiment diepvriesproducten. Zo leveren we  naast ijsjes en ijs ook ijsblokjes en schaafijs. Maar ook  hebben we allerlei soorten snacks en aardappelproducten voor de frituur. Is ons aanbod uit de diepvries uitgebreider dan u dacht? Misschien wilt u uw bestellijst diepvriesproducten nog eens samen met ons bekijken en waar mogelijk uitbreiden. U kunt het contactformulier invullen of een email sturen naar info@knaaphoreca.nl

 De OLA ijsjes zijn al jarenlang zeer populair. Denk maar aan de varianten van Magnum, Cornetto, Solero en de Raket. Stuk voor stuk goed verkochte ijsjes in Nederland en in veel andere landen. Tevens streeft Unilever ernaar om steeds gezondere producten op de markt te brengen.

Lantmännen Unibake, uw partner in bake-off: “Dat je je met stokbrood, croissants, viennoiserie of ciabatta’s kunt onderscheiden bewijst bake-off specialist Lantmännen Unibake. De hoogste kwaliteit is uiteraard gegarandeerd, maar het draait om veel meer. Partnership, meedenken, waarde toevoegen, inhaken op evenementen en seizoenen en het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen. Het is de kracht van een bedrijf waarin flexibiliteit en denken vanuit de klant centraal staan. “Voor elke behoefte hebben we de geschikte oplossing.”