4e Industriestraat 45
3133 EK Vlaardingen
Telefoon 010 - 434 20 97
Fax 010 - 435 76 51
info@knaaphoreca.nl

Knaap Horeca is ontstaan uit een hotel van oprichter van het huidige bedrijf, de heer C.F. van der Knaap  ; De Hollandsche Tuin. Bij het hotel werd een limonadefabriek opgericht  en van deze limonadefabriek is ons bedrijf uitgegroeid tot een leverancier voor alle horecabenodigdheden. Als geen ander weten wij hoe wij u niet alleen de juiste producten kunnen leveren maar ook de bijbehorende service.

Een goede relatie van ons is Aad Franken van Brasserie Mirell en Restaurant Bij5:

Wij werken sinds 2,5 jaar samen met Knaap Horeca. We hebben toen een heel bewuste keuze gemaakt voor een partner en niet ‘zomaar’ een leverancier. Knaap Horeca wekte vanaf de eerste gesprekken een enorm vertrouwen, ze namen de tijd voor ons wensenlijstje en wisten al  die wensen  ook  in te willigen. Ik vind het zelf heel belangrijk dat als er echt iets is, iemand me midden in de nacht kan bellen en dan ben ik er. Dat doet Erik van der Knaap ook voor mij. Natuurlijk willen we daar geen misbruik van maken, maar ik weet dat als er tijdens bijvoorbeeld een groot evenement of een feest en er ineens te weinig drank of wat dan ook is, ik Erik kan bellen en hij komt brengen wat ik nodig heb. Dat is een heel veilig gevoel. Tegelijkertijd probeert Knaap Horeca dit soort dingen voor te zijn, ze denken echt met je mee en draaien als het ware een hele checklist voor je af, als je een bestelling doet.

Natuurlijk kunt u online uw bestelling doen, maar aangezien wij meer dan 3000 producten leveren maken we graag samen met u een persoonlijke bestellijst.  Zodra u inlogt kunt u op deze bestellijst  aangeven welke producten u in de eerstvolgende levering wenst te ontvangen. Natuurlijk kunt u deze bestellijst ook altijd uitbreiden, één telefoontje is genoeg maar online is dat natuurlijk ook mogelijk.

 

“Ik weet dat als er tijdens bijvoorbeeld een groot evenement of een feest en er ineens te weinig drank of wat dan ook is, ik Knaap Horeca kan bellen en ze komen brengen wat ik nodig heb. Dat is een heel veilig gevoel”