4e Industriestraat 45
3133 EK Vlaardingen
Telefoon 010 - 434 20 97
Fax 010 - 435 76 51
info@knaaphoreca.nl

Knaap Horeca levert al sinds haar beginjaren aan sportverenigingen. Uw kantine is vaak een echt horecabedrijf maar heeft toch specifieke bestellingen. Knaap Horeca levert alles voor de sportkantine, natuurlijk sportdranken én bier voor de 3e helft, maar ook alle snacks als tosti, kroketten en bittergarnituur. Knaap bemiddelt vaak bij sponsoring via een biermerk of limonademerk, van reclamebord tot scorebord. Ook adviseren en ondersteunen wij u graag bij de aankoop van uw keukenapparatuur, koelcel en meubilair voor de kantine. Om niet helemaal verdwaald te raken in onze enorme aanbod, maken wij graag samen met u een bestellijst van de producten die u regelmatig nodig heeft. Natuurlijk heeft u niet elke week dezelfde artikelen nodig, maar veel producten bestelt u natuurlijk vaker dan eens. U vinkt alleen die artikelen aan die u bij de eerste levering nodig heeft. Op die manier is een bestelling doen een fluitje van een cent. Kunt u zich concentreren op het barschema! En als u het assortiment van uw kantine gaat veranderen, passen we  uw bestellijst aan.

Graag laten wij Henk van Rij, Barcommissaris van VFC  even aan het woord:

Volgens mij bestellen we al sinds de Tweede Wereldoorlog bij Van der Knaap, ik kan me in ieder geval niets anders herinneren, en ik loop hier nou al zo’n 35 jaar rond bij de barcommissie.  We werken met veel plezier samen met de die jongens van Van der Knaap, ze denken met je mee en er kan veel. Vroeger toen hun vader er nog werkte was dat al zo. Als het dan op zondag een beetje uit de hand liep en de drank dreigde op te raken, konden we altijd bellen. Dan keken we op ons horloge, ‘kunnen we al bellen? Oh nee, tien uur dan zit ie nog in de kerk’. Maar om half elf belde we dan en dan kwam hij zelf langs met zn vrachtwagentje! Van der Knaap is echt een vast gegeven binnen onze club. Ons bieraanbod is zelfs altijd mee gegaan met wat Van der Knaap aanbiedt, we hebben lang Oranjeboom gehad, een tijdje Skol en nu hebben we al heel lang Hertog Jan. Van der Knaap is voor ons een topleverancier, ze denken en doen mee met VFC!

Van der Knaap is echt een vast gegeven binnen VFC. Ons bieraanbod is zelfs altijd mee gegaan met wat Van der Knaap aanbiedt!