4e Industriestraat 45
3133 EK Vlaardingen
Telefoon 010 - 434 20 97
Fax 010 - 435 76 51
info@knaaphoreca.nl

Begint u een nieuwe horecaonderneming of wilt u uw restaurant geheel opnieuw inrichten? Daar komt nogal wat bij kijken. Wij denken graag met u mee en kunnen een ‘Inrichting-Afvink-dag’ voor u regelen. Wij regelen afspraken met alle mogelijke leveranciers op één dag, bij u in uw horecaonderneming. Zo kunt u op één dag beslissingen nemen over alle non-food in uw restaurant: van meubilair tot zeepdispenser, servies en glaswerk  en van drukwerk tot tafelpapier.

Heel belangrijk is de keuze voor uw tapmateriaal. Welke bieren komen er op tap, welke in de fles. En besluit u misschien om uw wijn van de tap te serveren of schaft u een klimaatkast aan. Vooraf spreken we de mogelijkheden met u door. Daarnaast nodigen we alle leveranciers – zoveel mogelijk op één dag – uit en assisteren we u bij uw beslissing. 

Steeds meer horecagelegenheden maken gebruik van een wijntap. Knaap Horeca levert deze taps via Vos & Partners.  De wijnen worden geleverd in roestvrijstalen fusten met een inhoud  van  twintig  of  dertig  liter. Door middel  van  stikstofdruk wordt de wijn, door speciaal voor wijn geschikte  leidingen via een waterbadkoeling of snelkoeler, naar het tappunt gestuurd. Dit kan een moderne tapzuil op het barblad zijn maar ook een Bourgondisch ogend wijnvat zijn. De  stikstof  beschermt uw wijn  tegen  oxidatie. Een aangesloten fust is daardoor lang houdbaar.

Het wijntapsysteem is heel goed geschikt voor restaurants en café’s maar ook voor strandtenten, themarestaurants en sportkantines. De aanschaf van een wijntapsysteem is al rendabel bij een omzet van 60 flessen huiswijn per week!

Meer weten? Via het contactformulier maakt u direct een afspraak met onze accountmanager.

Inrichting sportvereniging

Het meubilair van uw sportvereniging moet tegen een stootje kunnen en dat is nog zacht uitgedrukt. Als u een keuze maakt (of heeft gemaakt) voor een wat voordeliger materiaal, dan levert dat vaak binnen één seizoen al problemen op. Wij leveren al heel lang aan sportverenigingen en hebben al meerdere verenigingen ondersteund in hun keus en aankoop van kantinemeubilair. Voor een adviesgesprek kunt u via het contactformulier een afspraak maken met onze vertegenwoordiger.

Fitsz meer Horeca is gespecialiseerd in het samenstellen, leveren en managen van totaaloplossingen voor uw horecaonderneming! Omdat Fitsz jarenlange ervaring in de horeca combineert met kennis van automatisering, beveiliging en ondernemerschap kan Fitsz voor elke horecaondernemer maatwerk op het gebied van barapparatuur, camerabeveiliging, Multmedia systemen, en interieurbouw leveren.”