4e Industriestraat 45
3133 EK Vlaardingen
Telefoon 010 - 434 20 97
Fax 010 - 435 76 51
info@knaaphoreca.nl

Drinken is in de eerste plaats de dorst lessen. Het lijkt een open deur, zeker nu men dat dorstlessen de meeste heerlijke smaken heeft gegeven.  Maar met sportdranken en natuurlijk water, lest u in de eerste plaats uw dorst. Maar er is nog veel meer over te vertellen.

Aquarius
Aquarius is oorspronkelijk een drankje dat ontwikkeld is voor sporters en is zo samengesteld dat het uw  lichaam de stoffen levert die nuttig zijn tijdens iedere inspanning op elk moment. Het richt zich in eerste instantie op het aanvullen van vocht en geeft daarnaast energie. Aquarius heeft een verfrissende, dorstlessende  zachte smaak en is verkrijgbaar in vijf varianten.

Chaudfontaine
Chaudfontaine is een natuurlijk mineraalwater, dat bij het ontspringen een onveranderlijke minerale samenstelling heeft, waardoor het een unieke zuiverheid bevat en een heerlijke, zachte smaak heeft. Chaudfontaine is er in plat water, licht bruisend en bruisend. Licht bruisend water drinkt u naast rode wijn en bij gerechten als schaal- en schelpdieren en asperges. Bruisend water drinkt u naast witte wijn en bij gerechten als Waldorfsalade en wokgerechten. Ook is het zeer geschikt om het gehemelte te ‘reinigen’ na sterke smaken zoals kaas en chocolade. Plat water drinkt u bij koffie en dessert, bij vette vissen als zalm en makreel én klassieke gerechten als Chateaubriand. Plat water drink je naast wijnen  als Chardonnay en Canernet Sauvignon.

Coca-Cola
Als er een commercial is waar u eigenlijk direct dorst van krijgt, is het hoogstwaarschijnlijk een Coca-Cola commercial. Coca-Cola is ontwikkeld door een drogist uit Atlanta, in 1886 werd het eerste glas verkocht. In Nederland werd Coca-Cola geïntroduceerd tijdens de Olympische Spelen van 1928 in Amsterdam. Het is al jaren het grootste merk ter wereld. In 1984 kwam er een light versie  van de populaire frisdrank en in 2007 kwam de op jonge mannen gerichte Coca-Cola Zero op de markt.