4e Industriestraat 45
3133 EK Vlaardingen
Telefoon 010 - 434 20 97
Fax 010 - 435 76 51
info@knaaphoreca.nl

Vaak spreken we u alleen maar aan de telefoon, of de chauffeur levert uw producten af. We stellen ons graag even voor!

Onze medewerkers:

Ronald Roodenburg is al bijna 25 jaar in dienst bij Knaap Horeca. Hij is de trouwe leverancier van zijn eigen voetbalclub, VFC, zeker ook al op zondag het bier op dreigt te raken. Al onze chauffeurs rijden op alle routes maar Ronald is echt ons gezicht in het Westland.

René Rijnberg is misschien wel onze sportiefste chauffeur, hij fiets het hele Westland af. Voor Knaap Horeca rijdt al zo’n 10 jaar uw bestellingen rond.

Vincent Meijer, oud Vlaardinger, rijdt  al 12,5 jaar op de vrachtwagen van Knaap Horeca. Tegenwoordig woont hij in Spijkenisse en rijdt hij vaak de bestellingen richting Hellevoetsluis.

Ivo Vilvoy is in dienst 1 maart 2011, oud marinier. Ivo heeft zo’n 1,5 jaar geleden zijn baret (Korps Mariniers) in de willigen gehangen en rijdt tegenwoordig ook voor ons uw horecabestellingen rond.

Ruud Jekel en Jeroen Ouweneel zijn respectievelijk 2,5 en 1,5 jaar in dienst bij Van der Knaap maar hebben allebei ruime ervaring in horecadistributie.

Marco Pit is onze  accountmanager. Hij is uw aanspreekpunt voor nieuwe producten en het aanpassen of opstellen van uw bestellijst.  Hij denkt graag met u mee in de voorbereiding van een evenement of een herinrichting van uw restaurant. Wilt u een afspraak met hem maken? Mail naar marco@knaaphoreca.nl of vul het contactformulier in.

Erik van der Knaap is accountmanager. Maar vooral vliegende keep.

Fons van der Knaap regelt het hele logistieke proces bij Knaap Horeca van het inplannen van de chauffeurs tot de bestelling van onze producten.

Frans van der Knaap verzorgt de administratie van Knaap Horeca.