4e Industriestraat 45
3133 EK Vlaardingen
Telefoon 010 - 434 20 97
Fax 010 - 435 76 51
info@knaaphoreca.nl

Per 1 oktober 2011 is KnaapWijnen actief!

Als Wijnspecialist levert KnaapWijnen maatwerk aan de horeca en bedrijven.

 

Een goede keuze:

De wijnkaart van een horecabedrijf is mede bepalend voor het karakter van de zaak. Een mooi glas wijn dat aansluit bij het gerecht verdient aandacht. KnaapWijnen begeleidt u in uw keuze. Met wijn-spijs advies, een originele huiswijn of juist een exclusieve wijn uit het hogere segment. Een passend aperitief, mooie wijn-spijs combinatie of receptiewijn maken de gelegenheid compleet. 

 

Kennis van zaken:

KnaapWijnen helpt graag bij de begeleiding van uw personeel met (bij)scholing en proeverijen. Hoe wordt de juiste wijn, op een plezierige manier, aan uw gasten geserveerd? Waarom de keuze bij een bepaald gerecht? Ook voor ervaren, gediplomeerde werknemers blijft het wenselijk om de kennis op peil te houden. Technische kennis en achtergrond informatie is direct bruikbaar in de praktijk en maakt het horeca vak leuk en werkt motiverend. Uw gasten zullen de begeleiding aan tafel enorm waarderen.

 

Prijs/kwaliteit:

KnaapWijnen is onafhankelijk en werkt met meerdere importeurs. Dit geeft veel mogelijkheden voor de samenstelling van het assortiment maar zorgt ook voor strakke prijzen. Een commercieel succesvolle wijn of die ene bijzondere fles; ze zijn allen leverbaar. Door gebruik te maken van de logistiek van KnaapHoreca houden we de kosten laag.

 

Business to Business:

Voor de zakelijke markt heeft KnaapWijnen een uitgebreide brochure beschikbaar. Mooie originele geschenkverpakkingen die wij ook personaliseren. Kist naar eigen keuze, of moderne full colour foto opdruk van het voltallige personeel? Bedrijfslogo, of een geheel eigen ontwerp? Uit voorraad leverbaar of maatwerk voor ieder budget. Uw bestelling wordt op locatie afgeleverd. Vraagt u naar de mogelijkheden.

 

Wijnadvies:

Evert-Jan Bijl is uw contactpersoon. Hij werkte in Bourgogne als wijnboer. Volgde een opleiding voor wijnbouw in Belleville en werkte als keldermeester in Beaujolais. In het warme topjaar 2003 oogstte hij voor het eerst Juliénas Cru van zijn eigen wijngaard “Le puit au vin” (de Wijnbron). Hij is studeerde Oenologie in Beaune en Vinologie aan de Wijnacademie in Nederland. Hij werkte bij een grote importeur aan de verkoop en inkoop van wijnen aan wijnkoperijen/groothandels .

 

Locatie:

Energieweg 9/10 in Vlaardingen

Tel. 010 - 434 20 97  Mobiel: 06 – 230 627 13